Inloggen

Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord hier in:

over Reinier MDC

Reinier MDC

Wij zijn een landelijk opererend huisartsenlaboratorium, opgericht in 1991 en sinds 2008  onderdeel van de  Reinier de Graaf Groep (RdGG) te Delft.  Vanaf 1 januari 2012 gaan we verder onder de naam Reinier MDC. 

"Investeren in een relatie met meerwaarde voor uw praktijk" is onze visie. Tegenwoordig verwacht u van zorgpartners dat ze net als u innovatief zijn en meedenken. De patiënt en uw werkwijze staan hierbij centraal. Wij voldoen dan ook, waar mogelijk, graag aan uw individuele wensen. Hierdoor werken we samen aan een optimaal eerstelijns gezondheidszorg.

Wij helpen u graag bij het optimaliseren van uw patiëntenzorg en bieden verschillende services aan ten behoeve van huisartsen, verpleeghuizen, specialisten en klinieken.

Wat kunnen wij?
Wij verrichten alle bepalingen. Om uw praktijk goed te laten functioneren is ons (bijna) niets teveel.
Dagelijks verrichten wij werkzaamheden voor honderden artsen en tal van (verpleeg)klinieken.
Onze kernactiviteiten zijn laboratoriumonderzoeken in bloed, urine, feces en andere lichaamsmaterialen op het gebied van
Klinische Chemie
Medische Microbiologie
Medische Immunologie
Histologie/Cytologie
Pharmacie

Waaruit bestaat onze meerwaarde?
"De patiënt centraal, zo werken wij"; U staat ervoor op een professionele en efficiënte wijze vorm te geven aan patiëntenzorg. We investeren graag in een goede relatie. Door korte communicatielijnen zijn we in staat snel in te spelen op vragen vanuit de klant. Met onze services, leveren wij u de middelen en het advies om uw patiënten zo adequaat mogelijk te helpen. Bijvoorbeeld met administratieve ondersteuning, automatisering, inkoop van praktijkbenodigdheden, etc. Ook kunnen wij u ondersteunen bij het implementeren van ketenzorg, fundusfotografie en/of echografie in uw praktijk. Daarnaast bieden wij in overleg andere diensten aan.

De onafhankelijkheid van uw praktijk blijft gewaarborgd. U houdt de regie in handen.
Vraag uw accountmanager naar de mogelijkheden. Regionale verschillen bieden ook regionaal extra mogelijkheden. Indien u een dienst wenst, die wij nu niet leveren kunnen wij deze mogelijk in samenwerking met u ontwikkelen.